Dječji krevetići: lijep dizajn, kvalitetni materijali i iznimna završna obrada

Vaša beba zaslužuje samo najbolje, a kada govorimo o potrebnim dodacima koji će joj omogućiti skladan i siguran rast i razvoj, morate napraviti mudre izbore. Osim odjeće, bočica, kolica i ostalih sličnih dodataka, posebno mjesto zauzimaju dječji krevetići.

Ovaj komad namještaja bit će prostor u kojem će provoditi većinu vremena u prvim trenucima života. Zato provjerite jeste li napravili pravu kupnju temeljenu na kvaliteti, sigurnosti, udobnosti i trajnosti.

Baby centar Pčelica ispunjava vaše potrebe sa širokim rasponom kvalitetnih krevetića, po nenadmašnoj vrijednosti za vaš novac. S klasičnim dizajnom koji se savršeno može uklopiti u svaki ambijent ili dizajn interijera, izrađeni su od masivnog drveta koji im daje povećanu stabilnost i čvrstoću. Svaki model tretiran je ekološki prihvatljivim bojama i lakovima na vodenoj bazi prema EU pravilima i propisima, te je iznimno siguran za zdravlje mališana.

Modeli dostupni na našoj web stranici imaju različite značajke dizajnirane za veću udobnost: svi imaju potporu za madrac sastavljenu od letvica koje pružaju bolju ventilaciju, madrac se može podesiti na tri različite visine, a jedna strana krevetića ima tri odvojiva štapa za trenutak kada će princ naučiti sići i otići sam u krevet.

Svi modeli su vrlo jednostavni za održavanje i mogu se čistiti vlažnom krpom, a po želji se mogu opremiti sustavom za ljuljanje uz skromnu dodatnu cijenu. Razni modeli imaju različite funkcionalnosti koje dodano možete iskoristiti za još bolju iskoristivost.

Pozivamo vas da sada otkrijete i iskoristite našu široku ponudu dječjih krevetića koji zadovoljavaju sve europske standarde u ovoj oblasti i da napravite optimalan izbor prema vašim potrebama na pčelica trgovini.