Autosjedalica I-360 i-Size Kinderkraft

Novi standard u sigurnosti putovanja za vaše najmlađe stigao je s Kinderkraft autosjedalicom I-360! Ova rotirajuća i-Size autosjedalica pruža optimalnu zaštitu i udobnost za djecu od rođenja do 12 godina.

Svi roditelji znaju koliko je važno osigurati siguran prijevoz svoje djece, a I-360 je tu da podigne standard na višu razinu. S ovom autosjedalicom, vaše dijete će biti zaštićeno tijekom cijelog putovanja, od najranije dobi pa sve do adolescencije.

Jedan od ključnih elemenata sigurnosti ove autosjedalice je mogućnost prijevoza djeteta okrenutog suprotno od smjera vožnje (RWF) do 4. godine života. Neki od najnovijih istraživanja pokazuju da je vožnja u RWF položaju do 5 puta sigurnija u slučaju frontalnog sudara, pružajući dodatni mir roditeljima.

S inovativnim EASY SPIN SYSTEM 360°, ova autosjedalica omogućuje vam brzu promjenu položaja bez vađenja cijele autosjedalice iz automobila. Sve što trebate učiniti je otključati sigurnosnu bravu i okrenuti sjedalo prema sebi, čime olakšavate proces pričvršćivanja i vezanja djeteta.

Sigurnost putovanja nikada nije bila važnija, a I-360 nudi dvostruki sigurnosni sustav kako bi vaše dijete bilo što bolje zaštićeno. H-GUARD SUSTAV s memory pjenom pruža apsorpciju udaraca tijekom sudara, dok je oklop sjedala ojačan visokim bočnim zaštitama, pružajući dodatnu sigurnost u slučaju bočnih sudara (SIDE PROTECT SYSTEM +).

Montaža ove autosjedalice je jednostavna zahvaljujući ISOFIX sustavu s indikatorima ispravnosti montaže. Također, stabilizirajuća noga pruža dodatnu potporu i stabilnost, posebno kada je dijete okrenuto suprotno od smjera vožnje (RWF).

Osim što je autosjedalica vrhunski dizajnirana s prilagodbama naslona za glavu i kuta nagiba, Kinderkraft je posebno mislio i na udobnost vašeg mališana. Udobni umetak od memory pjene pruža potrebnu potporu i sigurnost tijekom putovanja, a lagana navlaka koja se lako skida i pere čini održavanje autosjedalice jednostavnim zadatkom.

Kinderkraft I-360 autosjedalica nije samo nužan dodatak za sigurnost vašeg djeteta, već i investicija koja će pratiti vašeg mališana kroz sve faze rasta. Pružite im najbolje iskustvo putovanja s ovom inovativnom autosjedalicom koja postavlja nove standarde u sigurnosti i udobnosti.